Produkten har blivit tillagd i varukorgen

           Hösten är här, med allt vad det innebär...just idag halvstormigt & lite kallt..men vad gör väl det när det finns så mycket nytt snyggt & roligt att glädja sig åt i butiken!

Vi har fått in massor av fint från våra klädmärken till att börja med: Molo, Katvig, Pippi.dk, Ej sikke lej, LEGOwear & Maxomorra. Vi jobbar för fullt med att få ut allt på webben, just nu lägger vi in LEGO, bl.a supercoola Ninjago tröjor & nytt Starwars... Klicka in här och välj varumärke!      

Nytt hos oss i höst är Nova Star, det är vi jätteglada för! Till att börja med har vi fått in deras superfina jeans, tröjor & mössor...Skulle du sakna någon storlek - det har varit en smått fantastisk åtgång direkt - hör gärna av dig så kan vi kanske få hem fler!   

Vi är såå glada att ni gillar GreenGate lika mycket som vi gör! Så nu har vi fyllt hyllorna i butiken med höstnyheter från vårt danska inredningsmärke! Medan vi lägger upp allt i webshoppen så kommer ett litet smakprov här:

Kolla också in vår nya kategori HALVA PRISET! Här hittar du årets tidigare varor, nu med 50 % rabatt. Vi har storleks och produktindelat i baby, barn och vuxen. Läge att fynda! 

Ha en skön helg!

    Välkommen till oss på Storgatan 57 i Värnamo 12-18 tisd-fred (fr.o.m 15/10 öppnar vi på lördagar igen!) och på www.halloncollection.se

Maria & co

 

Drift & produktion: Wikinggruppen